Suntem Anca din Rm. Vâlcea și Alex din Brașov, ne-am cunoscut în București și împreună am fondat Sunday bites în 2019 pentru a-ți putea aduce o bucățică de weekend în orice moment al zilei. În 2020 ne-am mutat cu locuința și fabrica în Brașov, iar de atunci producem delicioasele noastre sortimente în făbricuța din Hărman.
Suntem o echipă mică momentan, așa că noi ne ocupăm de toaaate aspectele micii noastre afaceri: producție, etichetare, ambalare, vânzare, promovare, rețete și altele, dar încercăm să ne facem treaba cât mai bine.

Nu avem un magazin fizic, însă în mica noastră băcănie online am reunit numai producători români care împărtășesc aceleași valori cu noi: produse făcute cu mult drag, responsabil, din ingrediente naturale, în ambalaje prietenoase cu mediul.

Te invităm să-ți începi dimineața cu un mic dejun rapid și sănătos, în care să incluzi unul din unturile naturale pregătite de noi. Sunt făcute din arahide, nuci ori semințe și nimic mai mult. Fără conservanți, emulsificatori, sare, zahăr sau alte uleiuri adăugate. Pentru că suntem prietenoși cu mediul, ambalăm produsele noastre în borcane de sticlă pe care le primim bucuroși înapoi pentru reutilizare.
Avem și câteva recomandări delicioase pentru tine:
  • biscuiți de casă cu unt de arahide crocant,
  • smoothie cu unt de migdale și curmale, delicioasa noastră variantă sănătoasă de ciocolată tartinabilă,
  • unt de alune de pădure cu cacao și curmale întins pe o felie de pâine prăjită și deasupra poți adăuga câteva felii de căpșuni,
  • un bol cu cereale, budincă de chia, fulgi de cocos, feliuțe de banane și 2 linguri de unt de caju,
  • unt de alune de pădure și miere savurat cu lingurița direct din borcan.
Poftă bună!

Sunday bites

Fondat in 2019

Unt de arahide, nuci și semințe 100% naturale.

Nu adăugăm sare, zahăr, conservanți sau alte uleiuri.

Produs în România.

Sunday bites - Alex și Anca