Bun venit pe www.sundaybites.ro

 

Accesarea și folosirea acestui magazin online, implică acceptarea de catre dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

Sundaybites.ro este o platformă deținută de SUNDAY BITES SRL, o societate cu răspundere limitată, constituită și funcționând în conformitate cu legile din România, având sediul Brasov, B-Dul Victoriei 4 Bl:41 Sc:c Et:7 Ap:26, număr de înregistrare în Registrul Comerțului J08/1451/2020, cod unic de înregistrare RO42871360, capital social: 200 Lei, având următoarele date de contact la care ne puteți transmite cereri/sesizări/reclamanții: hello@sundaybites.ro

Sunday bites SRL, depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informațiilor afișate in magazinul nostru online.

Cu toate acestea, având in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, precizăm că imaginea produselor este cu caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini, din cauza modificarii caracteristicilor fructelor, fara notificare prealabilă de catre producator. De asemenea, unele caracteristici sau prețul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fara preaviz. Promotiile si ofertele prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Informații despre produse

Toate produsele afișate în magazinul online www.sundaybites.ro sunt însoțite de o scurtă descriere care cuprinde informații generale referitoare la caracteristicile acestora, mod de utilizare și ingredientele conținute. Fotografiile de produs sunt cu titlu de prezentare, produsele livrate putând diferi ușor de acestea, în ceea ce privește culoarea si aspectul.

 1. Definiții

Utilizator: persoana care acceseaza magazinul nostru online, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Termenii si Condițiile de Utilizare, prin finalizarea procesului de inregistrare.

Vânzător: cu sediul social in Bd Victoriei 4, Brasov, avand codul de inregistrare fiscala RO42871360 , înregistrată la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J8/1451/2020.

Cumparator/client: utilizatorul care inițiază și finalizează o comandă pe www.sundaybites.ro

Comandă: document electronic, generat ca urmare a accesarii magazinului online de catre un cumpărător, ce intervine ca forma contractuala intre Sunday bites SRL si acesta din urma.

Contract: o comandă confirmată de catre Sunday bites SRL prin care suntem de acord să livrăm cumpărătorului produsele solicitate de acesta, iar clientul este de acord să efectueze plata acestora.

Termeni si condiții: – înțelegerea contractuală dintre vânzator și client în conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Clientul accepta termenii în care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comandă ce genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achiziție. Clientul se obliga sa ia cunostinta de prezentele conditii, conditii pe care se consideră că le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii către vânzător. Renunțarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanță.

 1. Comanda prin  intermediul site-ului

Prin lansarea unei comenzi pe www.sundaybites.ro, cumpărătorul este de acord sa fie contactat (telefonic/ e-mail) de catre reprezentanții magazinului.

Daca www.sundaybites.ro confirmă executarea unei comenzi, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor comenzii. Acceptare comenzii de catre compania noastră se consideră finalizată atunci cand exista o confirmare electronică (e-mail/telefonic) de către un reprezentant al magazinului către cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea cumpărătorului.

Sunday bites SRL nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui contract. Contractul intra in vigoare doar la confirmarea comenzii de către reprezentanții societății.

Prezentele termene si condiții generale de vânzare vor sta la baza contactului astfel încheiat.

 1. Obiectul contractului

Obiectul contractului îl constituie produsul/produsele cu privire la care cumparatorul și-a exprimat opțiunea de a le achiziționa, prin generarea unei comenzi pe www.sundaybites.ro, confirmată de catre un reprezentant al companiei noastre. 

 1. Preț

Prețul produsului/produselor este acela afișat pe www.sundaybites.ro. Acesta poate fi modificat în orice moment, fără preaviz. Excepție fac doar comenzile ce au fost deja lansate. Modificările prețurilor nu se aplica retroactiv. In anumite situații, Sunday bites SRL atenționează cumpărătorul, ca urmare a unor disfuncționalităti ale magazinului online sau erori, pretul afișat, poate să nu fie cel real. În aceste cazuri, Sunday bites SRL. va informa cumpărătorul asupra prețului corect.

Prețul include TVA precum și orice altă taxă dar nu include cheltuielile de livrare.

 1. Modalitate de livrare

Sunday bites SRL își va îndeplini obligatiile contractuale în termen de maxim 7 zile de la data la care a comunicat cumparatorului mesajul de confirmare referitor la comandă. In cazul in care produsul nu este diponibil, Sunday bites SRL va informa clientul despre această situație.

Produsul va fi livrat  prin serviciile de curierat rapid Bookurier.

 1. Modalitate de plată

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate in comandă. Sunday bites SRL va emite catre cumparator o factură pentru produsele ce urmeaza a fi livrate, obligația cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

1. plată în numerar la livrarea produselor (ramburs)

2. plată online cu cardul bancar, securizată prin MobilPay

 1. Modalitati si costuri de expediere
 • Tariful de livrare variaza in functie de cantitate/ greutatea coletului/ kg suplimentare( dupa recantarire)/ km suplimentari, etc.pentru comenzi a caror valoare este mai mică de 150 de lei.
 • Comenzile mai mari de 150 de lei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT prin curier rapid.
 • Termenul de livrare este de 3-8 zile lucratoare din momentul expedierii coletului.
 • Livrarea coletelor sambătă este posibilă dar nu poate fi garantată.
 • Livrare se face in sistem Door to Door (coletul este livrat direct la dumneavoastră acasă)
 • Coletul dumneavoastră este depozitat în vederea livrării timp de maxim 5 zile de către Curierul Rapid. În cazul în care nu ridicați coletul în acest interval, acesta va fi returnat către compania noastră.

Ca măsură restrictivă pentru clienții ce nu ridică produsele comandate, ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fără ca plata acestora să fie efectuată integral în avans.

 1. Confidențialitatea și securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale sunt confidențiale. Sunday bites SRL se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor dumneavostră. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, adresa (domiciliu/reședința), email, data nașterii. Prin completarea formularului de înscriere de pe site, declarați că sunteți de acord ca numele și datele dvs. personale să intre în baza de date a vânzătorului, care își rezervă dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclamă, marketing și publicitate informatiile mai sus menționate, fară alte obligații și plați ulterioare față de persoana dvs. Citeste mai multe despre prelucrarea datelor si drepturile utilizatorilor in Politica noastra de confidentialitate.

 1. Politica de retur – Produse care nu pot fi returnate

Nu pot fi returnate urmatoarele tipuri de produse: produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care nu au fost sigilate de consumator. Pentru aceste tipuri de produse nu exista un drept de retragere conform art. 16 din OUG 34/2014.

 1. Litigii

Prin folosirea site-ului www.sundaybites.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului ca legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii sundaybites.ro sau asociații/partenerii acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

 1. Contul de utilizator

În calitate de utilizator al site-ului sundaybites.ro, aveţi posibilitatea de a vă crea un cont.

Odată cu înregistrarea dumneavoastră pe site-ul nostru, aveţi obligaţia de a furniza informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră. În caz contrar, accesul dumneavoastră la acest site poate fi blocat, pe perioadă determinată sau nedeterminată. Nu sunteți obligat să ne furnizați aceste date, însa refuzul dumneavoastră implică imposibilitatea efectuarii comenzii.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că dumneavoastră sunteţi singurul răspunzator pentru menţinerea confidenţialităţii şi a securităţii contului dumneavoastră. De asemenea, sunteţi singurul răspunzător pentru toate activităţile care se desfăşoară prin intermediul sau în legatură cu contul dumneavoastră şi acceptaţi să notificaţi imediat www.sundaybites.ro cu privire la orice utilizare neautorizată a contului dumneavoastră sau orice altă încălcare a securităţii. Sunday bites SRL. nu va răspunde pentru daunele ce rezultă din utilizarea neautorizată a contului dumneavoastră.

 1. Disponibilitatea serviciului

Sunday bites SRL, îsi rezerva dreptul de a modifica structura si interfața oricărei pagini a magazinului online www.sundaybites.ro, în orice moment și la orice interval de timp ales, avand dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului, fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

 1. Drepturi de proprietate intelectuală

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea www.sundaybites.ro, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă. Toate drepturile referitoare la pagini, fotografii, conținutul și prezentarea site-ului sunt detinute de Sunday bites SRL. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea www.sundaybites.ro.

 1. Fraudă

Tentativele de acces neautorizat la site incluzând dar nelimitandu-se la orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului www.sundaybites.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care acesta rulează, vor fi considerate tentative de fraudare a site-ului www.sundaybites.ro şi vor fi raportate autorităților competente, punând în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au încercat acest fapt.

 1. Comunicare

Vor fi excluse din site sau ignorate păreri sau adresări ce conţin injurii sau un limbaj neadecvat. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informaţiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

 1. Contact

Sundaybites.ro publică pe site datele complete și corecte de identificare și contactarea sa de către client sau utilizator. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, utilizatorul permite sundaybites.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzând și mijloace electronice.

Completarea parțială sau integrală a formularului de contact și trimiterea acestuia, nu reprezintă în nici un fel un angajament din partea sundaybites.ro de a contacta utilizatorul sau clientul.

 1.  Legături externe

Prezentul site poate conține legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Sunday bites SRL., utile în legatură cu conținutul site-ului sau și care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa, în cazul utilizarii acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri. Sunday bites SRL, nu poate garanta, controla actualitatea sau exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere pe site.

 1. Copyright

Site-ul și toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe, fotografii) sunt apărate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepseste conform legilor în vigoare.

 1.  Încetare

Sundaybites.ro îşi rezervă dreptul de a înceta activitatea site-ului fără vreo notificare prealabilă.

 1. Alte clauze

Termenii şi Condiţiile de utilizare expuse în acest document reprezintă Contractul dintre dumneavoastră şi Sunday bites SRL., pe care trebuie să îl acceptaţi şi respectaţi pentru a putea utiliza serviciile noastre online, pe site-ul www.sundaybites.ro.

Termenii şi Condiţiile din acest Contract înlocuiesc alte înţelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre utilizatorul magazinului online www.sundaybites.ro. Sundaybites.ro își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificări ce ar putea afecta site-ul și/sau orice conținut fără notificare prealabilă a utilizatorului sau clientului.

Sunday bites SRL nu va putea fi făcut responsabil pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului sundaybites.ro.

 1. Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate în ceea ce priveste:

 • întarzierile la livrare datorate, curierului sau din alte motive.
 • deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.
 • informațiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site.
 • posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoțional.
 • neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • conținutul sau natura site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge în magazin.
 1. Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.