Skip to main content
Coșul meu Close Cart
Uncategorized

Cutii cadou pentru toate gusturile și vârstele

By 30/11/2021octombrie 11th, 2023One Comment
cutie cadou pentru copii si brad Sunday bites

Nu-i așa că în ultima vreme ați căutat sau ați văzut online tot felul de cutii cadou sau coșuri cadou? Este semnul că se apropie sfârșitul de an și odată cu el sărbătorile de iarna, vizitele și momentele plăcute cu cei dragi.

Indiferent că este vorba de

  • cutie cadou,
  • coș cadou,
  • cutii cadou,
  • coșuri cadou,

căutările online după aceste cuvinte explodează la final de noiembrie și început de decembrie.

Este perioada în care căutam cadouri pentru cei dragi, cadouri de Moș Nicolae, cadouri corporate sau cadouri de Moș Crăciun. Este perioada în care intrăm treptat în atmosfera de Crăciun și începem să ne gândim la cadourile de sub brad.

Cutii cadou vs cadouri separate

Nu-i așa că ne place să găsim cât mai multe cadouri sub bradul de Crăciun? La fel de mult se bucură și destinatarii cadourilor noastre, dacă în loc de 1 cadou, vor primi mai multe 🙂

Decât să căutam separat după mai multe cadouri, pe care să le potrivim, mai bine căutam o cutie cadou potrivită. În astfel de cutii cadou sunt aranjate mai multe ingrediente cu o anumită tematică, astfel încât și cele mai variate gusturi să fie satisfăcute.

Nu de puține ori aceste cutii cadou sunt mai ieftine decât cadourile individuale luate separat. Și nu neapărat doar din punct de vedere al timpului pierdut pentru a găsi mai multe cadouri.

Vorbind de tematică, poate să fie o cutie cadou pentru Crăciun, în care să găsești atât bunătăți delicioase, ornamente de brad sau lumânări ornamentale.

cutie cadou Sunday bites

Dacă este o cutie cadou pentru copii, o jucărie ingenioasă poate completa cutia delicioasă. Mai mult, daca jucăria se poate transforma în ornament de brad, cu atât mai bine. Și mai bine ar fi ca ingredientele delicioase să fie cât mai sănătoase. Adică să fie naturale, fără adaos de amelioratori și stabilizatori.

cutie cadou pentru copii si brad Sunday bites

Oricum dulciurile de sub bradul de Crăciun dispar repede, măcar să fie naturale. Dacă printre componentele cutiei sunt și produse de post, persoanele care țin postul Crăciunului se vor bucura negreșit.

cos cadou 2 Sunday bites

Iar dacă sunt produse locale, de la mici producători, cu atât mai bine economiei și lor.

cosuri cadou 3 Sunday bites

Apropos de producătorii locali, ce ziceți de o cutie cadou brașoveană? Asta în cazul în care sunteți brașoveni sau dacă petreceți sărbătorile la Brașov.

cutie brașoveană Sunday bites

Pentru alte idei de cadouri delicioase, nu strică o privire online.

Pana atunci elfii Sunday bites lucrează din greu să pregătească multe cutii cadou pentru Sărbători.

Alegeți cu gust!